Vores mission og hjertebarn er at skabe smukke børnesengetøj og tilbehør i meget høj kvalitet. Dette opnår vi ved at bruge naturlige råvarer og et miljøvenlig emballage. Det er netop denne moderne indgangsvinkel kombineret med det tidløse design, der definerer vores sortiment. Med vores brede farvepalet samt kønsneutrale og øko-innovative tilgang bestræber vi os at gå efter en mere bevidst fremtid. En fremtid, hvor sengetøj ikke opdeles i køn og kan holde i flere generationer.

 

Økologisk tankegang

Vi er et dansk brand og alt er produceret i Europa. De naturlige stoffer vi bruger er nøje udvalgt med hensyn til dyrkning og forarbejdning. Vi fremstiller vores produkter kun af certificerede materialer, der er sikre og yderst behagelige for børn. Heraf bruger vi hovedsageligt hør, bomuld og bomuldssatin. Kvaliteten af vores materialer er topprioritet. Ved at vælge produkter fra Rokketand garanterer du dig selv og din familie naturlige og miljøvenlige materialer af højeste kvalitet.

 

Ikke bare en årstid, men en livstid

Al produktion har en indflydelse på miljøet. Vi tager ansvar ved at minimere netop denne indflydelse ved at skabe sengetøj, der er holdbart og kan stå tidens prøve. Derudover vælger Rokketand kun den nødvendige mængde af emballage, som altid er 100% biologisk nedbrydelig, og det gælder også vores etiketter og prismærker.