Persondatapolitik

Når du handler hos rokketand.com indsamler vi en række personlige oplysninger.
De oplysninger, som vi registrerer, er:
 
- For- og efternavn
- Adresse
- Email
- Tlf.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Rokketand ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren og den dataansvarlige for rokketand.com har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til rokketand.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din email adresse. Email adressen videregives ikke til andre. Såfremt du indtaster dit mobilnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per SMS med informationer om din ordre eller om tilbud. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies. Som registreret hos rokketand.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til molo.dk ved at sende en email til contact@rokketand.com.
 
Cookies
Hos rokketand.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Cookies husker derudover eksempelvis, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind, og hvilket sprog og valuta du gerne vil have hjemmesiden på. Du kan slette cookies ved at vælge 'Funktioner' i din browser og klikke på 'Internetindstillinger'. Herefter klikker du på knappen 'Slet cookies' og vælger OK. Så er alle registreringer slettet fra din computer.
 
Tredjeparter (webstatistik)
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug, sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du henvende dig til molo.dk ved at sende en email til contact@rokketand.com.
 
Opdateret 27/09/2022